interne, Noutati, Stiri

Sambata si duminica(6-7 iulie) la Cristian (BV) va avea loc etapa a-II-a din Campionatul National de Minirugby la categoriile U8,U10,U12.CSR Sacele participa la doua categorii de varsta U10 si U12 ,iar dupa prima etapa de la Constanta se afla pe locul 4 (U12) si locul 8 (U10).

La categoria U10 ,echipele au fost impartite in patru grupe ,iar formatia noastra face parte din grupa B alaturi de Soimii Bucuresti (2) si RC Soimii Turda(5).Plecam astfel cu sansa a treia,dar pentru noi important este ca micutii nostri sportivi sa se bucuure de rugby si sa capete din ce in ce mai multa experienta.

La categoria U12 vor participa 8 echipe care au fost impartite in doua grupe,CSR Sacele facand parte din Grupa B ,unde adversari ne vor fi :CSO Viitorul Pantelimon (3),Warrios Timisoara(6) si clubul gazda RC Cristian (7).Vor fi meciuri foarte dificila ,mai ales ca echipa noastra este cea mai tanara din competitie la acest nivel.La U12 participa copii nascuti in anii 2007-2008 ,echipa noastra fiind alcatuita in proportie de 90% din jucatori nascuti 2008,dar si doua fete.Consideram acest sezon ,un plus de experienta pentru noi,iar fiecare victorie un bonus.

Lotul care va face deplasarea :

U102: Benedek Mihai -Bedregeanu Florin-Covesan George ,Bradeanu Robert-Radulescu Ionatan,Ciotarca Robert-Ghita Tudor,Dragomir Razvan(cpt.)-Bojian Emilian,Serdan Alexandru -Ilas Daria-Ariton Alesia.

U10: Tothpal David (cpt.),Ballo Robert ,Stefan Luca,Dontu Luca,Bunduc Mihai,Savadan Razvan,Todor Mihai,Sarghia Codrut,Iacob Darius,Hondru Sebastian,Manolache Alexandru,Ilie Cosmin.

Mult succes copii si bucurativa de rugby!!!!!!!!!!!Hai Saceleeeee!!!!!!!!!

Share